ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Gümüş Ortaokulu

Gümüş Ortaokulu

GÜMÜŞ MAH. GÜMÜŞ KÜME EVLERİ NO 98 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
Vizyonumuz kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Misyonumuz okulumuzda Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hakkaniyet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli bireyler yetiştirebilmektir.
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmen servisiyle
Okulumuz İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.